Tips på användbara jaktrelaterade sidor

http://forum.robsoft.nu/ - Ett rent jakt- och skytteforum där information om allt finns. Googla på någon jaktrelaterad fråga och detta kommer garanterat att komma upp på första sökträffen. Här finns svar på alla frågor, köp och säljes samt annat smått och gott. Laddningsdata från forummedlemmar, etc.
 
http://www.jaktsidan.se/ipb/ - Också ett jaktforum med mycket bra information. 
 
http://www.allbinos.com/ - En sida med diverse tester och jämförelser av kikare. Både jaktkikare, kikare för fägelskådare och kikare i alla prisklasser. Här finns allt testat, från det bästa till det sämsta.
 
Egun.de - En hemsida för de som är lite internationella. En sida som ebay eller tradera fast med enbart jaktprylar. Ofta kan man hitta bra begangad optik till bra priser. SE BARA TILL ATT SÄLJAREN FINNS OCH ÄR SERIÖS. Detta ser man oftast på hur aktiva de är samt omdömen från andra på deras profil.
 
http://www.aliexpress.com/ - En hemsida där man kan köpa billiga kinesiska produkter, Jag har beställt ficklampor och jag vet de som beställt åtelkameror. Det bästa är att priset ofta är en bråkdel av vad priset är på samm produkter i Sverige. Fri frakt som dock kan ta några veckor. Tänk också på att det kan tillkomma tull och moms på priset.
 
Bara exempel på några stycken hemsidor som kan vara intressanta att känna till!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0